aboutus
lopende band

♦ Onze Workwear-Fabriek

 

Onze beschermende fabriek behandelt ongeveer 5000 meters. Verklaard door ISO 9001, voert het 6S-strikt beheersmethode uit, kunnen elk van onze workwears de normen van de Internationale kwaliteitscontrole bereiken. Uitgerust met 2 productielijnen, gevorderde productiemachines en deskundige 50 arbeiders, kan het aan de productiebehoeften van het professionele gebied van beschermende kledingstukken volledig voldoen, en kan het maandelijkse vermogen van meer dan 5000 stukken ontmoeten.

 

 

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 0Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 1
 

 

 

♦ Onze Stoffenfabriek

 

Dekkings bijna 10000meters en met meer dan 300 mensen, onze factry stof heeft productielijn 6 voor het verven, de behandeling van Fr, en het testen, inspectie om de kwaliteit van de speciale brand te controleren - vertragersstof.

 

Met professionele onderzoektechnici, kwaliteitscontroleteam, geavanceerde equipements, kan onze fabriek ononderbroken de nieuwe stoffen van Fr, boogflits geschatte stoffen, antistatische stoffen, hoog zicht verbeteren en ontwikkelen, water& oil repellent stoffenproducten.

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 2

OEM / ODM

OEM en ODM de dienst is beschikbaar

A. veiligheidsstof

 

 

 

B. beschermende Kleding

 

 Onze van de van het specialisten workwear ontwerp, borduurwerk en druk diensten staan u toe om volledig uw workwear kledingstukken aan uw bedrijf met collectieve identiteit te brandmerken, die slim verzekeren, professioneel en onmiddellijk-herkenbaar zoek uw aantal arbeidskrachten.
 

R & D

Na jaren van productie en ontwikkeling, wij opstelling een hoog niveau van professioneel R&D-team. Met rijpe geavanceerde technologieën, houden wij concentrerend op de ontwikkeling van nieuwe beschermingsppe producten en verstrekken meer oplossingen de diverse en hogere eisen van de markten satify.

 

► Onze Certificaten

 

Elk van onze producten hebben het strikte testen van ZIJN derdeinstellingen (SGS, BTTG, AITEX), en de bereikte normen van GB, EN, van ASTM, NFPA-, zoals GB8965, EN11611, EN11612, EN1149, NFPA2112, ASTM F1959, enz. overgegaan.

 

 

ISO-9001:2015

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 0

OEKO TEX-100

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 1

 

EN11612&EN11611

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 2

 

ASTM F1959

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 3

 

EN116112

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 4

 

 

 

EN1149

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 5

 

EN14116

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd fabriek productielijn 6

 

 

Contactgegevens