aboutus

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: YSETEX FRCTEX FRPPE
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 100-200
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijfdetails:

Handelstype: Fabrikant

Hoofdmarkt: Wereldwijd

Merken: PPE VAN FR, YSETEX, FRCTEX

Aantal Werknemers:   30~100

Jaarlijkse Verkoop: 5000000-10000000

Gevestigd jaar: 2011

De uitvoerpc: 50% - 70%

 

 


 

 

Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd specialiseer me in ontwikkel meing en producing vlam - vertragersstoffen, vlam - vertragerskleding, vlam - vertragerstoebehoren, en andere beschermende stoffen en workwears.

Gevestigd in van de katoenen van Fr van China de basis stoffenproductie in Noord-China, en begonnen in 2011, De Textiel & Kledingstukken Co.Ltd van Xinxiangweis heb bijna 15 jaar ervarings van de textiel van Fr en beschermende kledingsverwerking. De Continueousinvestering op de ontwikkeling van nieuwe funtionalstoffen en veiligheidskledingstukken met hoge prestaties laat ons toe om diverse oplossingen van Fr voor de industrieveiligheid, militair en brandweren aan te bieden.

 

 

Onze vlam - vertragersstoffen & beschermende kleren

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Onze producten met inbegrip van katoenen vlam - vertragersstof, katoen/polyesterstof, CVC vlam - vertragersstof, katoen/nylon vlam - vertragersstof, de inherente stof van Fr aramid 3A, modacrylic/katoenen stof, hoge het zichtstof van Fr, antistatische stof, oil&water maak stof, antiacid&alkalifabri, anti-boogstof, vuurvaste kleding, boog-bewijs overtrekken, andere beschermende workwears en vlam ondoordringbaar - vertragerstoebehoren (de nervatuur van Fr, de ritssluitingen van Fr, de weerspiegelende banden van Fr, de naaiende draad van Fr, elastiekje) etc. Meer dan worden honderden soorten fabrics&clothes, de professionele dienst en concurrerende prijs aangeboden aan onze klant met goede tevredenheid.

 

De toepassing voor onze producten

 

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Onze producten worden wijd gebruikt in de industrieën van brandveiligheid, olie en gas, elektro, nut, lassen, bouw en petrochemisch, scheepswerf, automatische auto's, chemisch product, metallurgie en militaire enz.

 

 

 

Onze stoffenfabriek

 

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 3China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 4

De Textiel & de Kledingstukkenco. van Xinxiangweis, Ltd integreert de binnenlandse en in het buitenland geavanceerde technologie samen, opstelling ons eigen volledig productiesysteem. Van bemonstering, heeft de massaproduktie aan het testen, hoogst gekwalificeerd personnels. Wij hebben R&D-afdeling op hoog niveau, strikte QC afdeling, bijbehorende stoffenfabrieken, en verklaarde ISO 9001 rijpe klerenfabriek, op elk stadium, van onderzoek, bemonstering die, productie, verpakking, aan na de dienst verschepen, kunnen wij diverse soorten PPE oplossing en de één eindedienst aan onze klanten aanbieden.

 

 

Ons die testrapport door de derde partij en ons eigen productenmerk wordt verklaard

  

 

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van onze producten en de klant te ontmoetens verzoek,elk van onze producten hebben het strikte testen van ZIJN derdeinstellingen (SGS, BTTG, AITEX), en de bereikte normen van GB, EN, van ASTM, NFPA-, zoals GB8965, EN11611, EN11612, EN1149, NFPA2112, ASTM F1959, enz. overgegaan. En wij bezitten ook onze eigen merken,

  

ysetex,frctex, frppe en etc.

 

Klanten en ons op exhibiton:

 

 

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 6

Wij verstrekken de klantsmet de concurrerende prijs en hoog - kwaliteitsproducten,more and moreklantsBECaons me regelmatige kopers en behulpzame partners. Bovendien, wij wonen vele grote tentoonstellingen bij, en vele klanten bezoeken ons en gaven ons een hoog lof.

 

 

Kies Ysetex, kies veiligheid!

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 7

Pogend „betere bescherming voor betere werkende plaats“ aanbieden, zullen wij hoogte blijven veroorzaken - kwaliteitsproducten en beste bescherming voor speciale milieuarbeiders over de hele wereld geven. Kies Ysetex, kies Veiligheid!

 

 

Geschiedenis

Begonnen vanaf 2011, groeien wij in belangrijke fabrikant van farbics van Fr en workwears in China. Bijna wordt 50% van onze stoffen en workwears uitvoer naar Zuid-Azige, Europese landen, de linkerzijde verstrekt aan binnenlandse markt, die hoofdzakelijk door merkfabrikanten worden benoemd.

 

Gebaseerd in Xinxiang, hebben wij bijna 10 jaar ervarings van de textiel van Fr en beschermende kledingsverwerking. De Continueousinvestering op de ontwikkeling van nieuwe funtionalstoffen en veiligheidskledingstukken met hoge prestaties laat ons toe om diverse oplossingen van Fr voor de industrieveiligheid, militair en brandweren aan te bieden.

 

 

 

 

Dienst

1. OEM en ODM beschikbare de dienst

Wij kunnen speciale orde op het aanvankelijke en ontwikkelingsstadium maken om het nieuwe klanten testen te volgen en qualityy te verzekeren. De verpakking en de etiketten kunnen worden aangepast.

 

2. Perfect het testen materiaal om elke bulkkwaliteit te verzekeren. De de testrapporten van derde partijen zijn beschikbaar vóór levering

 

3. Er is het ervaren verkoopteam om elke klant te dienen al manier

 

4. Uitstekend na de verkoopdienst garantie voor elke massa

 

5. VRIJE ingestemde met steekproefaanbieding en KLEINE orde.

Ons Team

Wij hebben speciale technisch en de verkoop, bieden de verschillende klanten van het managermentteam fors en onze teams de diensten 24h*7d aan.

 

 

China Xinxiang Weis Textiles&Garments Co.Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens